Palloliitto haki UEFA:lta heti otteluohjelman julkaisun jälkeen Suomi-Montenegro -ottelun sekä 23.9. pelattavan Suomi-Romania -ottelun alkamisaikojen aikaistamista.

Pyyntöä Suomi-Romania -ottelun alkamisajan aikaistamisesta ei kuitenkaan hyväksytty, joten ottelu pelataan alkuperäisen ohjelman mukaisesti perjantaina 23.9. kello 21.45. Suomen ja Montenegron välisen ottelun aikaistaminen kuitenkin hyväksyttiin. Ottelun piti alkaa alun perin 21.45, mutta uusi alkamisaika on 19.00.

– On hienoa, että UEFA hyväksyi meidän ja Montenegron jalkapalloliiton yhteisen pyynnön ottelun aikaistamisesta. Aikaisempi alkamisaika auttaa esimerkiksi lapsiperheitä, jotka haluavat olla kannustamassa Huuhkajia tärkeissä peleissä. Valitettavasti syyskuun Romania-ottelun aikaistaminen ei onnistunut Romanian tv-yhtiön kieltäydyttyä siirrosta, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande sanoo Palloliiton sivuilla.

– Mahdollisimman monille suomalaisille sopivat otteluiden alkamisajat ovat meille tärkeä asia, josta olemme viestineet ja tulemme jatkossakin viestimään UEFA:lle aktiivisesti, Casagrande kertoo.