Joel Pohjanpalon maaliputki ei hyydy, vaikka Huuhkajakärki joutui jälleen sunnuntaina aloittamaan vaihtopenkiltä.

Pohjanpalon Rizespor haki 3-1-voiton Yeni Malatyasporista ja Pohjanpalo pamautti loppunumerot toisella jaksolla – oltuaan kentällä vain kaksi minuuttia. Maali oli Pohjanpalolle jo kauden 18. Turkin Süper Ligissa ja lukemalla hän jakaa maalipörssin kärkipaikkaa.

Pohjanpalon peliaika on jäänyt niukalle sen jälkeen kun selvisi, että lainapestillä Rizesporissa pelaava suomalainen ei jatka seurassa enää ensi kaudella. Rizesporin putoaminen on myös jo varmistunut. Valmennusjohdon päätös peluuttaa Pohjanpaloa penkiltä kentälle heittäen on kuitenkin erikoinen. Joko ”Jollen” annettaisiin jahdata maalikuninkuutta tosissaan tai sitten peliaikaa annettaisiin vain seurassa jatkaville pelaajille.