Arttu Hoskonen debytoi karsintaotteluissa Sloveniaa vastaan ja esiintyi Huuhkajien takalinjoilla vakuuttavasti. Cracovian pelurilla on vahva luotto Huuhkajien EM-paikkaan.

Hoskonen pääsi esiintymään täyden Olympiastadionin eteen Slovenia-ottelussa ja pääsi tuulettamaan komeaa voittoa muun joukkueen kanssa.

– Debyytti, täysi tupa ”Stadikalla” ja 2-0 -voitto. Aika huikea ilta kaikin puolin. Menee top3-peleihin, joita olen pelannut. Haluan ja olen nälkäinen saamaan niitä pelejä myös maajoukkueessa. Meni tosi hyvin ja voitto San Marinosta, niin asetelmat lohkossa ovat hyvät, Hoskonen toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

Huuhkajat pääsee lähtemään syyskuun karsintaotteluihin hyvistä asetelmista, sillä se on lohkokärjessä yhdessä Kazakstanin kanssa. Syyskuussa vastaan asettuvat Kazakstan vieraissa ja Tanska Olympiastadionilla.

Hoskonen uskoo Huuhkajien pystyvän pitämään kärkipaikan karsintojen loppuun saakka.

– Ilman muuta! Molemmat ovat meidän kannassamme ja hävitä ei saa. Yksi peli voi muuttaa sarjataulukon ihan kokonaan. Jokainen peli on tärkeä, ja tulevat koko ajan tärkeämmiksi, mitä vähemmän matseja on jäljellä. Kazakstan on vaikea vastus vieraissa tekonurmella ja sitten tulee Tanska himaan! Voisi sanoa, että siinä on kaksi tärkeintä matsia edessä. Katsotaan, mitkä tulokset niistä saadaan ja katsotaan sarjataulukkoa sitten uudestaan ja mennään eteenpäin. Ainakin matseihin lähdetään erittäin kutkuttavista lähtökohdista, Hoskonen miettii.

Lähde: Palloliiton verkkosivut