Huuhkajat kohtaa kovassa EM-karsintaottelussa Kazakstanin kaukana kotoa. Lukas Hradecky odottaa kuumaa kamppailua.

Huuhkajat ovat eri puolelta maailmaa matkanneet Astanaan kohtaamaan Kazakstanin. Vastustaja on tuttu edellisistä MM-karsinnoista, jolloin Suomi haki komean 2-0-voiton.

Nyt edessä on erilainen ottelu, sillä Kazakstan pelaa historiallisen hyvin tällä hetkellä. Se voitti oman Nations Leaguen lohkonsa ja on voittanut kolme peräkkäistä EM-karsintapeliä kaadettuaan muun muassa Tanskan vieraskentällä.

– Onneksi paikka on tullut tutuksi pari vuotta sitten, kun tulimme tänne. Toki Kazakstan on mennyt paljon eteenpäin ja pelaavat varmasti kaikkien aikojen karsintoja, Hradecky aloittaa Huuhkajien X-tilin videossa.

Hradeckyn mukaan Kazakstanin ja Huuhkajien joukkueessa on paljon yhtäläisyyksiä.

– He muistuttavat joukkueena paljon meitä: he elävät joukkuehengellä ja yhtenäisyydellä ja on vahva vastahyökkäysjoukkue. Pitää eliminoida ne, pitää hyvä tasapaino ja yritetään pitää matsi meidän tyylisenä, että peli pysyy koko ajan kontrollissa.

Hradecky ennakoi kuumaa iltapuhdetta Astanassa.

– Ottelu on loppuunmyyty ja odotettavissa on hieno tunnelma. Tärkeä matsi karsintoja ajatellen.

Kazakstanin ja Huuhkajien ottelu alkaa kello 17.00.