Robin Lod avasi kautensa vahvasti viimeistelemällä heti osuman Minnesota Unitedin avattua kautensa voitolla.

Lod maalasi Minnesotan kauden avausmaalin, kun joukkue kohtasi Austin FC:n vieraskentällä. Edellisen kerran Lod onnistui maalinteossa MLS:ssä toukokuussa 2022. Hänen viime kautensa meni pilalle pitkän loukkaantumisen takia.

Teemu Pukki nähtiin myös Minnesotan paidassa ja molemmat suomalaiset tulivat vaihtoon 68. minuutilla. Austinin riveissä Leo Väisänen tuli ensimmäisellä puoliajalla vaihtoon loukkaantumisen takia. Alexander Ring puolestaan pelasi täydet minuutit.

Matti Peltola pelasi DC Unitedin debyytissään heti täydet minuutit 3-1-voitossa New Englandia vastaan. Jere Urosen Charlotte puolestaan avasi kautensa 1-0-voitolla New York Citystä. Lassi Lappalainen ei puolestaan ollut Montrealin kokoonpanossa maalittomassa tasapelissä Orlandoa vastaan.