Huuhkajien lähes valloittamattomaksi linnakkeeksi muodostunut Ratina veti EM-karsinnoissa todella hyvin väkeä. Helsingin Olympiastadionin lukemia oli luonnollisesti mahdoton saavuttaa, mutta muualla kuin Helsingissä pelattujen ottelujen yleisömäärätilastoissa Ratinan pelit nousivat korkealla.

Muualla Suomessa kuin Olympiastadionilla pelatun A-maaottelun ennätysyleisömäärä on myös Tampereelta, Ratinasta. Kun Suomi kohtasi Ruotsin maaottelussa 2004, väkeä oli paikalla 16.500. Tämä lukema olisi ylittynyt varmasti kuluneissa karsinnoissa, mutta yksinkertaisesti kapasiteetti ei enää remonttien jälkeen riittänyt.

Suomen ja Italian välinen karsintaottelu viime lokakuulta saavutti yleisömäärän 16292 ja se nousi tilaston kakkoseksi. Tilaston kolmoseksi kirjattiin myös viime lokakuulta ottelu Suomi-Kreikka, jonka yleisömäärä oli 16163. Tilaston neloseksi kirjataan nyt Suomen ja Bosnian välinen EM-karsintaottelu viime kesäkuulta: yleisömäärä oli 16103.

Kaikki nämä ottelut olivat luonnollisesti myytyjä loppuun. Hajontaa yleisömäärissä tuli turvallisuusasioiden sekä televisiointiseikkojen vuoksi.