Huuhkajahyökkääjä Benjamin Källmanin seura FK Haugesund palasi viikonloppuna normaaliin joukkueharjoitteluun. Katseet Källmanillakin ovat jo kohti kesäkuussa alkavaa Norjan sarjakautta.

Källman siirtyi Haugesundiin lainasopimuksella FC Interistä helmikuussa ja ehti leireillä joukkueen kanssa Espanjassa ennen kuin koronarajoitukset katkaisivat kauteen valmistautumisen. Paluu joukkueharjoituksiin kahdeksan viikon tauon jälkeen on maistunut.

– Nyt tilanne on oikeastaan niin hyvä kuin se voi olla. Takana on kaksi kuukautta ilman joukkueharjoituksia, joten tuntuu todella hienolta olla takaisin tilanteessa, joka ainakin muistuttaa normaalia, ”Benny” kertoi Yle Sportenille.

Kauden alkuun on aikaa enää reilun kuukauden verran ja ohjelma tiivistyy koko ajan.

– Emme tiedä vielä koska saamme luvan pelata edes harjoitusotteluita, joten saa nyt nähdä. Odotamme kuitenkin innolla kauden alkamista ja 16. kesäkuuta – se tulee nopeasti.

– Edessä on kova kuukausi, kun ajattelee että joukkue pitää saada vireeseen. Helppoa se ei tule olemaan. Hauskaa – mutta todella kovaa – sen verran paljon työtä pakkautuu nyt yhteen kuukauteen.