Skotlannin Valioliigan pitkään jatkunut soutaminen ja huopaaminen kauden jatkamisen suhteen sai päätöksensä maanantaina 18.5. Kautta ei jatketa ja sijoitukset määräytyvät keskeytyshetken tilanteen mukaan.

Päätös oli lopulta yksimielinen ja sen myötä Glen Kamaran Rangers sijoittuu kaudella 2019-20 sarjassa toiseksi Celticin jälkeen.

Käytännössä Rangersin sijoitus olisi tuskin muuttunut, vaikka kautta olisi jatkettukin. Matkaa Celticiin oli jo 13 pistettä ja takana Motherwell oli jo 21 pisteen päässä Rangersista.

Kausi Rangersilla ei kuitenkaan ole ohi, sillä joukkue on mukana vielä Eurooppa-liigassa, jossa vastassa neljännesvälierissä on Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen. Leverkusen voitti ensimmäisen osan Glasgowssa 3-1, mutta toista osaa ei ehditty pelata ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä.