Huuhkajien kapteeni Tim Sparv esiintyi ensimmäistä kertaa koronatauon jälkeen Midtjyllandin avauskokoonpanossa sunnuntaina. Omituisessa ottelussa Sparv pelasi ensimmäisen puoliajan ja tuli sitten vaihtoon. Toistaiseksi ei ole tiedossa, oliko kyseessä taktinen vaihto vai loukkaantuminen.

Puoliajalla tilanne ottelussa Midtjylland-AGF oli 1-1. Toisella jaksolla alkoi sitten tapahtua enemmänkin: aloitettiin maalintekokilpailu, jonka vierailija AGF vei lopulta lukeman 4-3.

Tappio oli sikäli karvas, että sarjakärki Midtjylland johti ottelua parhaimmillaan 3-1 ja AGF:n voittomaali syntyi vasta ottelun viimeisellä minuutilla.

Midtjyllandin sarjajohto on edelleen tukeva. Joukkueella on kahdeksan pisteen kaula ennen toisena olevaa FC Kööpenhaminaa, joten vaikuttaa todennäköiseltä, että Tim Sparv pääsee lopettamaan komean Midtjylland -uransa mestarina.