Lukas Hradeckylla on vielä yksi ottelu pelattavana ennen lyhyttä lomaa. Ottelu on sitäkin tärkeämpi, sillä Saksassa ratkaistaan cupin mestaruus lauantaina. Vastakkain finaalissa ovat Leverkusen ja Bayern München, tuore Saksan mestari.

Hradeckylle cupin finaali Saksassa on peräti uran kolmas. Kahdesta ensimmäisestä finaalista on tullut voitto ja tappio.

– Tämä on tälle joukkueelle ensimmäinen finaalipaikka ja ansaittu sellainen. Tässä voi heti saada nimensä seuran historiankirjoihin ja kaupunkilaisten sydämiin. Mun mielestä tämän pitäisi tuoda vaan positiivista motivaatiota eikä mitään paineita, Hradecky ennakoi finaalitunnelmia Suplan Bundes-Luke -podcastissa.

Saksan cupin finaali pelataan Berliinissä, tosin tyhjän katsomon edessä, kuten loppukausikin. Ottelu näytetään Viaplayn palvelussa.