Paulus Arajuuren ja Onni Valakarin Pafos pelaa loppukauden vailla paineita ja tämä näkyy positiivisesti otteissa – ja myös tuloksissa.

Pafos on pelannut vakuuttavasti Kyproksen liigan alemmassa jatkosarjassa ja käytännössä minkäänlaista huolta sarjapaikan säilyttämisestä ei ole ollut. Lauantaina Pafos vieraili Karmiotissa Pano Polemidionin kotistadionilla ja pääsi kotimatkalle peräti 6-0-voiton myötä.

Pafosin urakkaa helpotti kotijoukkueen suora punainen kortti puolen tunnin kohdalla. Numerot olivat jo tuossa vaiheessa 0-1 ja pian perään Pafos iski toisen osuman. Toisella jaksolla vieraat painelivat sitten omille teilleen.

Kauden aikana urakoineet suomalaisetkin saivat hiukan lepoa. Valakari oli kokonaan sivussa ottelusta ja Arajuuri otettiin vaihtoon tauolla, kun ottelu näytti käytännössä jo ratkenneen.