Onni Valakari oli sivussa Pafosin edellisestä ottelusta ja keskiviikkona oli Paulus Arajuuren vuoro saada huilia hiukan.

Taustalla suomalaisten poissaoloon kokoonpanosta on yksinkertaisesti se, että Pafos on sarjapaikkansa Kyproksen liigan alemmassa jatkosarjassa jo varmistanut ja pelaajistoa kierrätetään sekä annetaan eniten urakoineille hiukan lepoaikaa.

Arajuuri ei ollut edes kokoonpanossa keskiviikkona Enosis Paralimnia vastaan. Edellisottelun huilannut Valakari sen sijaan pelasi täyden kamppailun. Pafos kärsi pitkästä aikaa tappion, kun ottelu päättyi Paralimnin 2-1-voittoon.

Pafos kohtaa ensi viikolla APOEL Nikosian ottelussa, jossa käytännössä ratkaistaan alemman jatkosarjan ykkössija. Pitkään ylemmän jatkosarjan paikasta taistellut kaksikko on ollut alemmalla puoliskolla omaa luokkaansa.