Marcus Forss nousi valokeilaan ratkaisumaalillaan, joka vei Brentfordin Englannin Chanpionshipin nousukarsintafinaaliin.

Brentford kärsi nousukarsintojen välierien avausosassa 0-1-tappion Bournemouthille ja joutui lauantain kotiottelussaankin alussa tappiolle. Brentford tasoitti kuitenkin nopeasti ja Bournemouthin Chris Mephamin punainen kortti antoi edun ’Beesille’.

Vitaly Janelt vei Brentfordin johtoon pian tauon jälkeen, mutta Bournemouth oli edelleen kiinni jatkopaikassa vierasmaalin turvin. 81. minuutilla iski kuitenkin vaihdosta kentälle tullut Forss – pallo lähietäisyydeltä maalin kattoon ja ratkaisu oli syntynyt.

Brentford kohtaa viikon kuluttua lauantaina nousukarsinnan finaalissa joko Swansean tai Barnsleyn. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että Forss ei liity alkuviikolla Huuhkajien valmistavalle EM-leirille.