Benjamin Källman säväytti edellisessä maajoukkueikkunassa tekemällä maalin ja syöttämällä yhden, mutta siitä huolimatta jäi hampaankoloon.

Källmanin tehot eivät kuitenkaan riittäneet Zenican illassa, kun Huuhkajat taipui 2-3. Källman muistuttaa Huuhkajien Twitter-tilillä, että joukkueen suoritus menee aina oman esityksen edelle.

– Kun tulee mukaan, niin haluaa onnistumisia. Ei siitä Bosnia-pelistä tietenkään hymyn kanssa lähdetty kentältä pois, kun hävisimme, mutta henkilökohtaisesti tuli hyvä onnistuminen siinä pelissä. Se on silti ristiriitainen, mutta kyllä se on hyvin jäänyt mieleen. Tuli myös tärkeään paikkaan minulle ja siitä tuli hyvät fiilikset, mutta aina haluaa, että joukkue voittaa niitä pelejä ja sen takia me pelaamme. Vähän ristiriitaiset fiilikset siitä jäi, Källman harmittelee.

Huuhkajat päättää Nations Leaguen kohtaamalla ensin perjantaina Olympiastadionilla Romanian ja sen jälkeen maanantaina vieraskentällä Montenegron. Huuhkajilla on vielä teoreettiset mahdollisuudet voittaa lohko, mutta myös ihan konkreettiset mahdollisuudet jäädä lohkossa viimeiseksi. Panokset ovat siis todella kovat viimeisiin otteluihin lähdettäessä.

– On odotuksissa, että tästä tulee tosi hyviä pelejä ja tärkeitä pelejä nimenomaan. Tässähän sitten ratkeaa. Odotan, että tulee hyvä tunnelma pelissä ja totta kai me menemme voittamaan niitä pelejä. Eihän siinä haeta mitään muuta kuin voittoa. Odotan, että olemme nälkäisiä ja menemme taistelemaan ihan kaikella mitä meillä on. 

Lähde: Huuhkajien Twitter