Lukas Hradecky pelasti Leverkusenille pisteen Mestarien liigan ottelussa Atletico Madridia vastaan torjumalla rangaistuspotkun lisäajalla.

Lisäaikaa pelattiin jo viimeisiä hetkiä tilanteessa 2-2, kun Atletico toimitti pallon Leverkusenin rangaistusalueelle. Leverkusenin puolustus sai siivottua pallon pois ja erotuomari vihelsi pelin päättyneeksi. Erotuomari tarkasti vielä keskitystilanteen VAR:lta ja näki käsivirheen, jonka johdosta pallo vietiin vielä pilkulle.

Hradecky torjui kuitenkin Yannick Carrascon rankkarin. Paluupallo osui ylärimaan ja siitä kimmonneesta pallosta Atleticon pelaaja pääsi kokeilemaan, mutta pallo osui Carrascoon, jonka jälkeen tilanne selvitettiin ja ottelu päättyi.

Tasapelipiste oli Bayer Leverkusenille äärimmäisen tärkeä, sillä se piti sen toiveet elossa vielä lohkon kolmospaikasta. Sijoittuminen kolmanneksi tarkoittaisi sitä, että kausi jatkuisi vielä Eurooppa-liigan puolella.

Glen Kamara ei ollut Rangersin kokoonpanossa, kun joukkue hävisi Napolille 0-3. Rangers on lohkossa viimeisenä pisteittä.