HJK päätti kautensa ja Eurooppa-liigan lohkovaiheensa tappioon 0-3, kun espanjalainen Real Betis osoittautui toistamiseen liian vahvaksi vastustajaksi.

Äärimmäisen laadukas espanjalaisryhmä oli kuskin paikalla ensimmäisistä minuuteista lähtien, eikä Klubi kyennyt tarjoamaan todellista vastusta lohkovoiton jo ennen torstai-illan kamppailua varmistaneelle Betisille. Aitor Ruibal vei kauden ensimmäisellä ja toisella osumallaan isännät kahden maalin johtoasemassa tauolle, ja Nabil Fekir kaunisteli loppulukemat ottelun lisäajalla.

– Vastustaja oli tänään todella hyvä, mikä ei ole yllätys, kun pelaamme yhtä La Ligan kärkijoukkuetta vastaan. Jäimme monessa tilanteessa jälkeen, ja he pystyivät tuomaan toisella jaksolla vielä lisää laatua kentälle. Jätimme tänään kaikkemme kentälle, mutta vastustajan laatu oli liikaa, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela seuran sivuilla.

HJK jäi todella yhdellä pisteellään kovatasoisen Eurooppa-liigan C-lohkon neljännelle eli viimeiselle sijalle. Peliesitykset olivat kuitenkin selvästi parempia kuin edellissyksyn Konferenssiliigassa, vaikka silloin pistesaldo näyttikin kuutta.

– Olimme tänä vuonna parempia kuin viime vuoden lohkovaiheessa. Pelasimme kovempia joukkueita vastaan ja etenkin kotona pelasimme tasaväkisiä matseja, ja meillä voisi olla jokunen piste enemmänkin. Kokonaisuudessaan otimme askeleen eteenpäin.

Lähde: HJK:n verkkosivut