Ilmari Niskanen urakoi Oslon viileässä syysillassa täyden pelin, kun Huuhkajat pelasi 1-1-tasapelin Norjaa vastaan. Niskanen oli peliin tyytyväinen.

Niskanen oli joukkueen esitykseen kokonaisuudessaan tyytyväinen, vaikka Huuhkajat menetti ensimmäisellä puoliajalla saamansa etulyöntiaseman.

– Ihan ok peli. Molemmilla joukkueilla oli aika paljon hyviä paikkoja ja Luke otti muutaman ihan huipputorjunnan. Tasuri vieraspelistä oli ihan ok. Totta kai olisi ollut mukava pitää se johtoasema, mutta toisella jaksolla jouduimme aika paljon ottamaan vastaan. Sen puolesta tasuri oli ihan ok. Meidän taisteluasenne, ja se miten noudatimme taktiikkaa, niin voi olla todella tyytyväinen, Niskanen mietiskeli Huuhkajien Twitterin mukaan.

Olosuhteet Oslossa olivat viileät, sillä ilman lämpötila oli pari pakkasen puolella ja viime tuiversi stadionilla. Niskanen ei pistänyt arktisia olosuhteita pahakseen.

– Eipä se haitannut, sillä jalkapalloa voi pelata kelissä kuin kelissä. Paljon mieluummin tuollaisessa kuin 30 asteen helteessä. Ei ollut mitään ongelmaa.

Koko pelin urakoinut Niskanen oli myös omaan esitykseensä suhteellisen tyytyväinen.

– Ihan ok. Syyskauteni seurassa on ollut todella hankala eikä peliaikaa ole juuri tullut, joten oli tosi hyvä saada ysikymppinen tähän, ja tosi hyvin jaksoin pelata loppuun asti. Totta kai tuli muutamia suorituksia, joita olisi voinut tehdä paremmin, mutta loppujen lopuksi ihan hyvä. Sillä tavalla ihan tyytyväinen myös omaan esitykseeni, kertasi Niskanen.