Lukas Hradecky oli Bayer Leverkusenin sankari, kun hän piti maalinsa puhtaana Mestarien liigan lohkovaiheen päätöspelissä.

Hradecky torjui tällä kaudella harvinaisen nollapelin Bayer Leverkusenin pelatessa maalittoman tasapelin Club Bruggea vastaan. Samalla Leverkusen nousi Atletico Madridin ohi lohkossa kolmanneksi. Atletico hävisi samaan aikaan Portolle.

Leverkusen ja Atletico päätyivät tasapisteisiin, mutta Leverkusenilla oli parempi maaliero ja nappasi näin Eurooppa-liigaan oikeuttavan kolmannen sijan.

Glen Kamaran edustaman Rangersin taival Mestarien liigan lohkovaiheessa päättyi surullisesti 1-3-tappioon Ajaxia vastaan. Kamara tuli toisella puoliajalla kentälle. Tappio tiesi sitä, että Rangers jäi kokonaan pisteittä lohkovaiheessa. Maalierolla -20 siitä tuli myös kaikkien aikojen huonoin joukkue Mestarien liigan lohkovaiheessa.