Huuhkajat kohtaa yhden EM-karsintojen päävastuksistaan kohdatessaan Slovenian Olympiastadionilla. Toppari Arttu Hoskonen odottaa mielenkiintoista taistelua.

Huuhkajat on virittäytynyt tuleviin EM-karsintaotteluihin maanantaista lähtien Helsingissä ja tunnelma on Hoskosen mukaan korkealla.

– Alla on hyvät treenit, kelit ovat olleet hyviä, ja katsomoon tulee perjantaina paljon porukkaa. Molemmat joukkueet taistelevat lohkon kakkossijasta, ja uskoisin, että pelisuunnitelmamme otteluun on hyvä. Erittäin hyvät fiilikset, Hoskonen toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

Suomi lähtee haastamaan Sloveniaa omilla vahvuuksillaan, mutta Slovenia asettaa Huuhkajille kovan haasteen. Joukkueiden vahvuudet lepäävät samoilla osa-alueilla.

–He hyökkäävät hyvin vastaan. Jännä nähdä, miten peli asettuu perjantaina, Hoskonen miettii.

Olympiastadion on loppuunmyyty ja Hoskonen odottaakin hienoa tapahtumaa.

– Hieno nähdä, että paikalle tulee paljon ihmisiä. Toivottavasti pystymme palkitsemaan katsojat kolmella pisteellä, Hoskonen päättää.

Huuhkajat isännöi Sloveniaa perjantaina 16. kesäkuuta ja San Marinoa maanantaina 19. kesäkuuta. Molemmat ottelut käynnistyvät Helsingin Olympiastadionilla kello 19.00.

Lähde: Palloliiton verkkosivut