Huuhkajat jatkaa EM-karsintaotteluitaan torstaina kohdatessaan kärkiottelussa Kazakstanin vieraskentällä. Ilmari Niskanen odottaa kovaa ottelua.

Kazakstan ja Suomi pitävät karsintalohkon kärkipaikkaa hallussaan tasapistein, joten torstaina Astanassa on isot panokset.

Suomen joukkue matkusti paikalle tiistaina ja aloitti samalla valmistautumisen kisoihin.

– Kuumeisesti odottaa torstaita. Ihan huikeaa olla maajoukkueen mukana, ja matkakin meni oikein mallikkaasti. Älyttömän tärkeät kaksi peliä on tulossa. Mikäs sen mahtavampaa, Niskanen fiilistelee Palloliiton sivuilla.

Niskanen ei odota helppoa peliä Astanassa. Kazakstan on pelannut erinomaisesti viime aikoina ja kaatoi muun muassa Tanskan kotonaan.

– Vaikka kaksi voittoa otimmekin heitä vastaan edellisissä MM-karsinnoissa, eivät ne helppoja voittoja olleet. Kazakstan oli kova myös sitä seuranneessa Nations Leaguessa [voittaen oman lohkonsa C-liigassa], ja nämä EM-karsinnat se on aloittanut meidän tapaamme vahvasti. Kotona he ovat todella kovia, ja esimerkiksi heidän Tanska-kotivoittonsa oli kova suoritus kaikin puolin, Niskanen kehuu.

Huuhkajien ottelu Kazakstania vastaan alkaa torstaina klo 17 Suomen aikaa. Ottelu näkyy Yle TV2:lta.

Lähde: Palloliiton verkkosivut