Norwich sai tehdä sunnuntaina täyden päivätyön noustakseen voittoon Sheffield Wednesdayn vieraana, mutta pisteet lähtivät lopulta matkaan lukemin 1-2.

Norwich oli vielä tauolla tappiolla isäntien aikaisen johtomaalin myötä, mutta ottelu alkoi kääntyä tutulla tavalla. Teemu Pukki laukoi komeasti yläkulmaan Norwichin tasoituksen tunnin pelin jälkeen ja Todd Cantwell täräytti vähintään yhtä komean voittomaalin 77. minuutilla.

Voin myötä Norwichin johto Championshipissa on edelleen 10 pistettä ja kauden kääntyessä loppupuolelleen ote noususta Valioliigaan on jatkuvasti tiukempi.

Pukille osuma oli kuluvalla kaudella 21. Championshipissa ja hän jatkaa maalipörssin kakkossijalla Brentfordin Ivan Toneyn jälkeen.