Huuhkajat päättää Nations Leaguen maanantaina kohtaamalla vieraskentällä Montenegron. Kaan Kairinen ja Benjamin Källman varoittavat vastuksesta.

Joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa Suomi voitti Helsingissä 1-0. Montenegro on kuitenkin tällä hetkellä lohkon kakkospaikalla ja on osoittanut vaarallisuutensa.

– Olemme aika paljon käyneet vastustajaa läpi ja todella hyvä joukkue ja hyvillä yksilöillä varustettu joukkue. Varmasti tulee tosi tasainen ottelua ja meidän täytyy päästä sille huipputasolle. Viimeisessä ratkaisevissa hetkissä, syötöissä ja maalintekopaikkojen luomisessa pitää skarpata kyllä tähän peliin, Kaan Kairinen kertoi sunnuntaisessa lehdistötilaisuudessa.

Benjamin Källman pujotteli itsensä hienoon maalipaikkaan perjantaina Romaniaa vastaan, mutta yritys meni hieman takatolpasta ohi. Källman tiedostaa, ettei maalipaikkojen missailuun ole maanantaina varaa.

– Vieraskentällä niitä mahdollisuuksia ei välttämättä tule niin paljon kuin kotikentällä. Pitää käyttää ne mahdollisuudet kun saa.

Källman on laittanut yhä vankemmin jalkaansa sisään Huuhkajien rotaatioon ja tuli Romaniaa vastaan vahvasti vaihdosta kentälle. Källman on ollut tyytyväinen lisääntyneeseen vastuuseen.

– Olen iloinen, että olen päässyt tekemään vaikutusta ja tulemaan penkiltä pelaamaan x määrä minuutteja. Totta kai sitä aina haluaa tehdä jonkinlaisen vaikutuksen ja auttaa. Olen tyytyväinen siihen mitä olen pystynyt tuomaan ja olemaan nimenomaan vaarallinen, Källman totesi.