Huuhkajat on saamassa vahvaa tukea erittäin tärkeään lauantain MM-karsintaotteluun Ukrainaa vastaan Olympiastadionilla.

25 000 myydyn lipun raja on jo ylittynyt ja lauantaina lehterit tulevat olemaan ainakin miltei täynnä. Huuhkajahyökkääjä Joel Pohjanpalolle tämä on iso asia.

– Toivon että on täysi tupa meitä tukemassa, sillä on iso merkitys meille. Aika isosta pelistä on kyse, joten toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle, Pohjanpalo sanoi Huuhkajien tiedotustilaisuudessa.

Pohjanpalo painottaa, että vastassa on erittäin kova joukkue, mutta tavoitteita ei kuitenkaan ole lähtökohtaisesti kuin yksi.

– Kotona lähdetään totta kai hakemaan voittoa aina. Riippuu sitten miten peli menee, että voiko tasapeliinkin olla tyytyväinen, mutta tässä vaiheessa vain voitto on mielessä. Toivottavasti saadaan hieno matsi ja tapahtuma aikaiseksi.