Suomi kohtaa äärimmäisen tärkeässä MM-karsintaottelussa lauantaina Ukrainan. Voitolla Huuhkajat ottaisivat ison harppauksen kohti lohkon kakkospaikkaa, sillä Ukraina on Suomen kanssa tasapisteissä, mutta pelin vähemmän pelanneena.

Voitolla Suomi saisi Ukrainaan kolmen pisteen hajuraon ja sillä olisi vielä peli taskussa. Toisaalta Ukrainan takana myös Bosnia-Hertsegovina janoaa kärkitaisteluun. Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki ei pyörittele mielessään eri vaihtoehtoja, vaan keskittyy olennaiseen.

– Kaikista peleistä pitää saada pisteitä. Tilanne on sillä tavalla hieno, että pääsemme Ukrainan kanssa kotipelissä, tasapisteissä ja pelin vähemmän pelanneena pelaamaan. Onhan se tosi hyvä tilanne meille ja varsinkin, kun pääsemme kotona pelaamaan, Pukki myönsi Huuhkajien maanantaisessa lehdistötilaisuudessa.

Toisaalta kaikki on edelleen Suomen omissa käsissä, mikäli voittoa ei tule tai Ukraina voittaisi.

– Meillä on sen jälkeen vielä kolme peliä jäljellä, eikä voitolla voiteta vielä mitään eikä tappiolla loppujen lopuksi hävitäkään mitään. Siinä mielessä peli on vielä auki, oli tulos mikä tahansa. Turha sitä miettiä sen enempää. Mielestäni ikinä ei kannata katsoa sarjataulukkoa, vaan keskittyä siihen yhteen peliin kaikella energialla mitä sinulla on siihen peliin annettavana. Katsotaan sitten pelien väleissä niitä sarjataulukkoja, Pukki totesi päättäväisenä.