Ilmari Niskanen on pelannut vahvaa kautta Skotlannin Valioliigassa Dundee Unitedissa.

Dundee United on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä ja taistelee tiukasti pääsystä kuuden joukkueen ylempään loppusarjaan. Yksi kauden tähtihetkistä osui, kun Dundee United vieraili Celticin vieraana. Dundee United venyi suurseuran vieraana hienoon 1-1-tasapeliin.

Niskanen syötti Dundee Unitedin maalin ja hiljensi samalla täpötäyden kotistadionin.

– Celtic Park on fantastisen upea stadion! Silloin Celtic vetosi koronarajoituksiin, eikä päästänyt yhtään vierasfania paikalle. Siellä oli pelkkiä Celtic-faneja ihen täysi stadion. Meininki oli uskomaton. He menivät vartin kohdalla johtoon, ja pari minuuttia minä sain pallon vasempaan laitaan ja keskitin. Meidän keskikenttäpelaaja Ian Harkes puski pallon maaliin ja tuli ihan täysi hiljaisuus! Yleensä kun molempien kannattajia on paikalla, niin vähintään toisen joukkueen fanit saavat hurrata. Meidän faneja ei ollut paikalla, niin tuli ihan täysin hiljaisuus. Minä en edes heti käsittänyt, että pallo meni maaliin, kun oli sellainen hiljaisuus, Niskanen muistelee Suplan Week of Football -podcastissa..

Koko Niskasen haastattelu on kuunneltavissa Suplassa.