Huuhkajakapteeni Tim Sparv nähtiin ensi kertaa HJK:n kokoonpanossa torstaina, kun Neftҫi kaatui Eurooppa-liigan karsinnassa komeasti 3-0.

HJK oli hakenut vierasottelusta 2-2-tasapelin Bakusta ja lähti hyvistä lähtökohdista kotiotteluunsa. Nihkeän avausjakson jälkeen HJK sai maalihanat auki ja eteni komeaan voittoon.

Ensi kertaa HJK:n kokoonpanossa ollut Sparv vaihdettiin kentälle suurten suosionosoitusten säestämänä reilu kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä. Daniel O’Shaughnessy puolestaan johti HJK:ta kapteenina koko 90-minuuttisen ja kuittasi tililleen varoituksen.

HJK kohtaa Eurooppa-liigan playoffs-kierroksella Fenerbahcen ja pelaa joka tapauksessa vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheessa.