Robert Ivanov teki vahvan nousun Huuhkajiin viime vuonna nousten syksyllä joukkueen avauskokoonpanon pelaajaksi.

Ivanovin ura on vienyt Suomen Kolmosesta Puolan liigaan ja Huuhkajiin. Ivanov debytoi talvimaajoukkueen mukana vuonna 2019, mutta nousi kunnolla kolkuttelemaan maajoukkueen portteja viime keväänä. Syksyn MM-karsintaotteluissa hän jo muodosti Suomen topparilinjan Leo Väisäsen ja Daniel O’Shaughnessyn kanssa.

– Olen aina unelmoinut maajoukkueeseen pääsemisestä, pelaamisesta ja paikkani vakiinnuttamisesta. Kun itse mietin asiaa, niin on hurjaa miten nopeasti aika on mennyt. Siinä on käynyt myös hyvä tuuri. Kaikki ottivat heti hyvin messiin ja joukkueeseen sopeutuminen meni helposti. Pääsin läheltä seuraamaan miten muut pelaajat tekevät töitä ja ottaa oppia siitä. Ei maajoukkueeseen pääsy täysin yllätys ollut, sillä olen siitä aina unelmoinut, mutta en ehkä osannut odottaa nousevani näin nopeasti avauskokoonpanoon, Ivanov toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

Huuhkajat pelaa seuraavat maaottelunsa maaliskuussa, kun joukkue matkustaa Espanjaan leirille, jossa se kohtaa Islannin ja Slovakian. Ivanov odottaa jo pääsemistä maajoukkueen matkaan.

– Mielenkiinnolla ja odottavaisin mielin odottelen seuraavia maaotteluita. Meillä on ollut hyvä pöhinä joukkueessa enkä näe syytä miksemme jatkaisi samaan malliin. Nälkä kasvaa syödessä. Jokainen pelaaja ja valmentaja on nähnyt, että hyvällä duunilla pystymme haastamaan myös Ranskan tasoisia joukkueita. Täytyy MM-karsinnoista ottaa hyvät asiat mukaan ja parantaa heikkouksia. Tosi luottavaisin mielin katson suomalaisen jalkapallon tulevaisuutta.

Lähde: Palloliiton verkkosivut