Joel Pohjanpalo kertoi kuulumisiaan Viaplay Sport LIVE -ohjelmassa. Huuhkaja-kärki kertoi olevansa tällä hetkellä kotonaan Düsseldorfissa, vaikka onkin ollut tammikuusta lähtien Bayer Leverkusenista lainalla hampurilaisen HSV:n riveissä.

Pohjanpalo on ollut osittaisessa karanteenissa viikon päivät ja kertoi tilanteen jatkuvan vähintään toisen viikon.

– Me saadaan ainakin toistaiseksi mennä ulos treenaamaan. Yksin tai kahdestaan saa mennä vielä juoksemaan ja sitä on tässä enemmän ja vähemmän tehtykin. Aamulla käydään treenaamassa ja juoksemassa ja sitten iltapäivällä vähän stabilisaatiota ja liikkuvuutta, Pohjanpalo kertoi Viaplayn päivittäisessä ohjelmassa.

UEFA siirsi kauan himoitut EM-kisat kesään 2021. Pohjanpalo näki asiassa valoisan puolen, vaikka päällimmäisenä tunteena on harmitus.

– Totta kai harmittaa. Kaikki olisivat halunneet nähdä Suomen mahdollisimman nopeasti ensimmäistä kertaa arvokisoissa, mutta mielestäni se oli ihan oikea päätös, jotta kaikki kaudet voidaan mahdollisesti pelata loppuun ilman stressiä. Meilläkin on enemmän aikaa valmistautumiseen. Meilläkin on paljon nuoria pelaajia, jotka tulevat kehittymään vielä paljon. Joillan on ollut loukkaantumisia ja itselläkin on ollut pitkiä loukkaantumisia alla, joten totta kai tämä antaa enemmän aikaa valmistautua kisoihin.

HSV ja Hampuri ovat tehneet lyhyessä ajassa vaikutuksen maaliahneeseen kärkimieheen.

– Ihan hyvä fiilinki. Aluksi pelattiin tosi hyvin ja sitten tuli pari tappiota. Saatiin onneksi käännettyä kurssi voittokantaan ennen taukoa. Olen päässyt hyvin sisään joukkueeseen. Tuntuu, että olen kokonaan päässyt jo kiinni systeemiin ja pelitapaan.

– Kaupunki on ihan huikea. En tajunnutkaan, että se on noin huikea kaupunki. Ihmiset ovat tosi mukavia. Toki sää vähän eri kuin Düsseldorfissa. Hampurissa suoraan sanoen satoi kaksi ensimmäistä kuukautta kuin esterin perseestä, Pohjanpalo naurahti.