Huuhkajatoppari Paulus Arajuuren pelit seurajoukkueessa ovat tältä kaudelta ohi. Arajuuren osalta pelaamiselle ei olisi ollut estettä, mutta seurajoukkue Pafos FC:n otteluohjelma pyyhkiintyi kertaheitolla olemattomiin.

Kyproksen jalkapalloliitto ilmoitti perjantaina, että kausi 2019-20 keskeytetään lopullisesti, eikä loppuja otteluita pelata. Kyproksen terveysviranomaisten mukaan yhdenkin pelaajan positiivinen koronanäyte johtaisi koko joukkueen kahden viikon karanteeniin ja tämä asetti liian suuren varjon loppukauden ylle.

Arajuuren ja Pafoksen osalta päätös ei ollut sinänsä mikään katastrofi. Joukkue jäi runkosarjassa niukasti seitsemänneksi ja sitä myöten alempaan loppusarjaan. Käytännössä Pafos olisi voinut pelata joka tapauksessa loppukauden suuremmitta paineitta, sillä putoamisvaaraa ei ollut ja europaikat karkasivat ylemmän loppusarjan paikan karkaamisen myötä.

Pafoksen kauden viimeiseksi otteluksi jäi näin 8. maaliskuuta pelattu vierasottelu Doxa Katokopiaa vastaan.