Huuhkajien kannalta torstain ensimmäisten otteluiden tulokset olivat suotuisia ja Huuhkajien mahdollisen jatkopaikan kohtalo ratkeaa vasta Ranskan ja Portugalin sekä Saksan ja Unkarin välisissä otteluissa.

Torstain E-lohkon päätöskamppailut menivät täysin Huuhkajien käsikirjoituksen mukaan. Ruotsi ei saanut hävitä Puolalle eikä sitä tehnytkään, vaan voitti 3-2. Espanjan piti joko hävitä Slovakialle tai vastaavasti voittaa Slovakia vähintään 4-0 ja Espanja murskasi Slovakian sopivasti 5-0.

Näin ollen ratkaisu jäi F-lohkon päätösotteluihin. Jotta Huuhkajat etenee neljän parhaan lohkokolmosen joukkoon, on joko:

– Ranskan voitettava Portugali vähintään neljällä maalilla.
– Samaan aikaan Saksa ei saa hävitä Unkarille tai vastaavasti Unkarin pitäisi voittaa vähintään neljällä maalilla.

Peukut pystyyn siis Ranskan murskavoitolle ja Saksalle.

Seuraavalla kierroksella Huuhkajia odottaisi todellinen herkkupala, sillä vastaan asettuisi Ruotsi.