Huuhkajat matkasi sunnuntaina kohti Ranskaa lauantaisen voitokkaan Kazakstania vastaan pelatun MM-karsintaottelun jälkeen.

Lauantain 1-0-voittoa joukkue ehti pureskella jo ennen suuntaamistaan kohti Lyonia.

– Kazakstan-peliä käytiin sunnuntaina aamusta läpi. Hyvä asia oli se, että pelisuunnitelman mukaan lähdettiin pelaamaan aggressiivisemmin ja pystyimme pitämään pallo liikkeessä. Tärkein asia oli tietenkin voitto ja se saatiin. Paljon hyvää, mutta totta kai parannettavaakin oli, Nikolai Alho kertoi sunnuntain etätiedotustilaisuudessa.

Edessä on tiistaina kova haaste. Alhon mukaan tehtävää ei ennakkoon juuri helpota edes yhden Ranskan suuren tähden poissaolo.

– Kaikki tietävät, että Kylian Mbappe on yksi maailman parhaista hyökkäävistä pelaajista, mutta Ranskan joukkue on täynnä loistavia pelaajia. En tiedä onko sillä isoa merkitystä, keitä sieltä vastaan tulee.