Huuhkajat kohtaa lauantaina vieraskentällä Bosnia ja Hertsegovinan. Yhteensä A-maajoukkueessa 75 ottelua pelannut Toni Kuivasto odottaa Huuhkajille hikistä puhdetta Zenican päivässä.

Ottelussa on kovat panokset molemmille joukkueille, sillä kumpikin joukkue havittelee vielä lohkon kakkospaikkaa. Molemmat tarvitsevat ottelusta käytännössä voiton ja panoksista muistuttaa myös Kuivasto.

– MM-kisoihin pääseminen vaatisi täydellistä onnistumista. Oikeastaan koko karsintojen tärkein jäljellä oleva ottelu on Bosniaa vastaan. He olivat tosi kovia EM-karsinnoissa kotonaan ja varmasti haastava tilanne on tälläkin kertaa. Ei silloin ollut hirveästi mahdollisuuksia pisteisiin. Uskon, että nyt pystytään kai pistämään kampoihin, mutta se vaatii hyvää onnistumista, Kuivasto miettii Palloliiton verkkosivuilla.

Huuhkajat päättää karsinnat tiistaina isännöidessään Ranskaa. Mikäli Bosniasta ei tule voittoa, on Huuhkajien pystyttävä kaatamaan hallitseva maailmanmestari ja toivoa sopivaa tulosta Bosnia ja Hertsegovinan ja Ukrainan välisestä ottelusta.

– Ranskaa vastaan mahdollisuus on siinä, että he ovat jo silloin varmistaneet lohkon voiton ja tulisivat hieman löysemmällä asenteella otteluun. Myös kotiyleisön tuki on todella tärkeää.

Lähde: Palloliiton verkkosivut