Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on jättämässä Glasgow Rangersin kesän aikana. Kamaran perässä on liuta huippujoukkueita.

Keskikentän taiturista ollaan kiinnostuneita ympäri Eurooppaa. TEAMtalkin mukaan Valioliigasta tämän kauden päätteeksi pudonnut Southampton on erityisesti Kamarasta kiinnnostunut. Myös Valioliigaan noussut Sheffield United on pitänyt suomalaista silmällä.

Englannin ulkopuolella Turkin jättiläiset Galatasaray ja Besiktas tarkkailevat suomalaisen tilannetta. Ranskassa Rennes ja Nizza ovat listalla mukana myös sekä Serie A:n nousijajoukkueet Genova ja Frosinone.

Kamaralla on sopimusta jäljellä Rangersin kanssa, mutta viime kaudella hänen vastuunsa pieneni seurassa ja hän putosi pääasiassa penkkipelaajaksi. Brittimedian mukaan Kamaran siirtosumma olisi noin neljä miljoonaa puntaa eli noin 4,7 miljoonaa euroa.