Huuhkajien uusi kapteenisto on valittu. Jatkossa Suomen kapteeninnauhaa kantaa kädessään Lukas Hradecky.

Suomen kapteenistosta poistui kolme pelaajaa MM-karsintojen jälkeen, kun Tim Sparv lopetti uransa ja Paulus Arajuuri sekä Joona Toivio lopettivat maajoukkueuransa. Nyt heidän tilalleen on valittu korvaajat.

Hradecky toimii Huuhkajien kapteenina. Lisäksi kapteenistoon valittiin Teemu Pukki, Rasmus Schüller ja Daniel O’Shaughnessy.

–  Osallistan pelaajia paljon ja kapteenisto on siinä tärkeässä roolissa. He välittävät pelaajien tuntemuksia ja ajatuksia minulle. Olen käyttänyt kapteenistoa aika vahvasti, kun suunnittelemme ja päätämme asioista. Uskon, että tämä nelikko pystyy hyvin yhteistyöhön ja hoitaa hommansa, päävalmentaja Markku Kanerva kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Suomi hakee kapteenistonsa johdolla voittoa huomenna lauantaina 26.3., kun Huuhkajat kohtaa Islannin Murciassa Suomen aikaa kello 18.00. Ottelu on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport+ Suomi -kanavalla.