Huuhkajien kapteeni Tim Sparv muistuttaa HS:n haastattelussa, kuinka tärkeä asia katsojat ja kannattajat ovat pelaajille. Sparv toivoo vakaasti, että jalkapalloa pelataan taas yleisön edessä mahdollisimman pian.

– Jalkapallo ilman katsojia ei ole sama asia. Sen ymmärsimme Tanskassa. Olemme tajunneet, miten iso osa meidän seuraamme he ovat, Sparv kertoi HS:lle.

Tulevat EM-kisat Sparv toivoo pelattavan yleisön edessä.

– Maajoukkueen kannattajat odottavat tätä ensimmäistä kertaa. Olisi vaikeaa hyväksyä, jos kisoja ei pelattaisi tai ne pelattaisiin ilman yleisöä. Meidän kehityksemme kannalta fanit ovat olleet iso asia. He ovat aina vieraskentällä tukemassa ja luomassa suurempaa jalkapallokulttuuria maahamme. Kaikki varmasti haluavat, että he ovat paikan päällä, Sparv vakuutteli.

Huuhkajat pelaa ensimmäistä kertaa tänä vuonna syyskuun alussa. Vielä on hämärän peitossa, missä ottelu Walesia vastaan pelataan ja sallitaanko paikan päälle lainkaan yleisöä.