Huuhkajien tiivis maaliskuun loppu päättyi keskiviikkona A-maaottelussa Sveitsille St. Gallenissa kärsittyyn niukkaan 2-3-tappioon.

Sekä Huuhkajat että Sveitsi olivat tehneet yhdeksän muutosta avaukseen sitten viikonlopun MM-karsintaotteluiden eli kentällä nähtiin runsaasti hiukan vähemmän vastuuta saaneita pelaajia.

Sveitsi hallitsi ottelun avausjaksoa pallollisesti ja siirtyi myös johtoon 21. minuutilla, kun Mario Gavranovic pääsi vapaaksi maalin edustalla ja jätti Jesse Jorosen Suomen maalilla vaille mahdollisuuksia. Huuhkajat kuitenkin pääsi nopeasti peliin mukaan ja juuri ennen puolen tunnin täyttymistä Joel Pohjanpalo puski Onni Valakarin kulmasta tasoituksen.

Huuhkajien vastaiskut tuottivat tulosta jälleen kymmenen minuuttia myöhemmin. Marcus Forss eteni vahvasti oikealla ja löysi keskityksellä Pohjanpalon, joka pudotti pallon Valakarille. Valakari jäi sveitsiläispuolustuksen jyräämäksi ja Pohjanpalo pamautti pilkuta varmasti johtomaalin.

Sveitsi vaihtoi tauolla ykkösmiehistöään sisälle ja tämä tuotti myös tulosta, kun Ruben Vargas laukoi vastustamattomasti ohi Huuhkajamaalille vaihdetun Niki Mäenpään. Sveitsi hallitsi toisen jakson alkua selvästi, mutta kun myös Markku Kanerva alkoi vaihtaa vakiomiehiä kentälle, peli tasaantui selvästi.

Viisi minuuttia ennen täyttä aikaa kesken Huuhkajien hyvän otteen tuli kuitenkin kylmä suihku, kun Haris Seferovic puski pallon ohi Mäenpään ja Sveitsille 3-2-voittomaalin.