Huuhkajat valmistautuu kohti EM-lopputurnausta täyttä häkää ja kuluvan viikon leiri on tärkeä etappi puolustaja Nikolai Alhon mukaan.

Alho nostaa esille sen, että joukkueella on nyt käytännössä kokonainen viikko aikaa keskittyä omaan pelaamiseensa.

– Tämä viikko on tärkeä. Saamme hiottua taktisia asioita enemmän kuin normaalisti. Yleensä nämä tulevat aika kiireellä, pari päivää ja sitten peli. Nyt on selkeästi aikaa paneutua tärkeisiin asioihin ja niihin pieniin yksityiskohtiin, jotka ratkaisevat pelejä, Alho sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

A-maajoukkueeseen kuuluminen on päättyneen kauden MTK Budapestissa Unkarissa pelanneelle Alholle kunnia-asia.

– Olen aina sanonut ja tulen aina sanomaan, että se on suuri kunnia minulle sekä koko meidän perheellemme olla täällä messissä. Aina pyrin antamaan parhaani ja noudattamaan pelitapaa. Samalla haluan näyttää omaa osaamistani.