Tammikuun siirtoikkunan aikana Schalkeen lainalle siirtynyt Jere Uronen debytoi viikonloppuna uudessa seurassaan.

Uronen oli heti Schalken avauskokoonpanossa, kun joukkue kohtasi vieraskentällä Eintracht Frankfurtin. Frankfurt oli ottelussa vahvempi voittaen 3-0.

Lukas Hradeckyn vuosi alkoi voittoisasti, kun Bayer Leverkusen puristi 3-2-voiton Borussia Mönchengladbachista. Hiljattain jatkosopimuksen Augsburgin kanssa tehnyt Fredrik Jensen tuli vaihdosta kentälle, mutta Augsburg taipui maalirikkaassa ottelussa Borussia Dortmundille 3-4.

Voitto oli Leverkusenin neljäs peräkkäinen ja joukkue on kivunnut putoamistaistelusta yhdeksänneksi. Schalken asema sarjataulukon jännillä on tukala, sillä ero karsijan paikkaan on viisi pistettä ja koko kaudelta tilille on kertynyt yhdeksän pistettä. Augsburg on juuri karsijan paikan yläpuolella.