Huuhkajilla siintävät EM-kisat silmissä, kun se kohtaa torstaina Walesin EM-jatkokarsinnoissa. Kaan Kairisen mukaan joukkueessa on levollinen tunnelma ennen tärkeää ottelua.

Voitolla Huuhkajien unelma pysyisi elossa ja joukkue pääsisi taistelemaan EM-paikasta ensi tiistain jatkokarsintafinaaliin.

– Ottelun merkitys ei oikeastaan ole vielä näkynyt ilmapiirissä. Olemme vetäneet parit treenit, ja omasta näkökulmasta kaikki näyttää hyvältä ja kaikilla on rento fiilis. Luotamme siihen, että saamme tästä sen voiton kairattua ja pääsemme Olympiastadionille siihen varsinaiseen finaaliin, Kairinen toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

Huuhkajat pääsevät otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä kaikki avainpelaajat ovat kunnossa ja nauttineet vastuuta seurajoukkueissaan.

– Kaikki täällä mukana olevat ovat hyvässä vireessä. Sen näkee myös ehkä siinä, että jengi on täällä rentona ja täynnä itseluottamusta.

Kairinen odottaa kotijoukkueen tulevan kovaa, mutta Suomen olevan valmis haasteeseen.

– Paine tulee olemaan meille kova vierasjoukkueena. Wales on suoraviivainen joukkue, jolla on paljon hyviä yksilöitä. He yrittävät varmistaa laittaa meille painetta pidempien pallojen ja keskitysten kautta. Edessä on varmasti mielenkiintoinen ottelu, ennakoi Kairinen.

Suomen ja Walesin välinen EM-jatkokarsintavälierä käynnistyy torstaina 21. maaliskuuta Cardiffissa Suomen aikaa kello 21.45. Yle TV2 näyttää ottelun suorana lähetyksenä alkaen kello 21.00.

Lähde: Palloliiton verkkosivut