Esbjerg fB:n Markus Halsti kuuluu joukkueen kokeneeseen kaartiin ja on tärkeässä roolissa joukkueen jatkaessa taistelua sarjapaikastaan Superligassa perjantaina.

Halsti on 36-vuotiaana joukkueen nestori ja hyvä tuki myös joukkueen muille suomalaisille Joni Kaukolle ja Pyry Soirille, joilla toki on kokemusta jo omastakin takaa. Nyt Halstin keskittyminen on erikoisen kevään jälkeen tyystin edessä olevissa otteluissa.

– Olen itse tullut siihen johtopäätökseen, että asioita on turha miettiä liikaa. Tässä on tullut mietittyä niin paljon tulevaisuutta ja koronan vaikutuksia jalkapallon kahden viime kuukauden aikana, Halsti sanoo Yle Urheilulle.

Halstilla on kuitenkin intoa jatkaa jalkapallouraansa ehdottomasti vielä vuosi tai pari.

– Katsotaan Tanskan liigan päättymisen jälkeen, sitä missä pelaan, Halsti toteaa.