Huuhkajien tiistain huipputärkeä MM-karsintaottelu Ranskaa vastaan näkyy ja kuuluu joukkoliikenteessä. Raitiovaunukuljettajien huivien lisäksi tunnelmaa luovat ”Hyvää matsipäivää!” -kuulutukset.

Ainutlaatuista maaottelutunnelmaa ovat tempauksessa yhdessä levittämässä HSL, HKL ja Suomen Palloliitto.

HSL on myös lisännyt raitiovaunu- ja bussivuoroja ottelun jälkeiselle ajalle.

– Huuhkajien kotiottelut ovat aina koko Suomen yhteisiä sinivalkoisia päiviä. Viimeksi toimme jättikokoisen pelipaidan Kansalaistorille ja nyt lähestyimme Helsingin kaupunkia tällä idealla. Valtava kiitos Helsingin kaupunki, HSL ja HKL positiivisesta suhtautumisesta ja yhteisestä toteutuksesta. Haluamme jatkuvasti kehittää ja kasvattaa suomalaista jalkapallokulttuuria ja uskomme, että tällaisilla teoilla on merkitystä, Palloliiton markkinointipäällikkö Mikko Laitinen sanoo SPL:n tiedotteessa.

– Mahtavaa olla mukana levittämässä maaottelutunnelmaa Helsingissä! Raitiovaunukuljettajat innostuivat ajatuksesta, iso kiitos toteutuksesta heille. Tsemppiä Huuhkajille illan otteluun! HKL:n ryhmäpäällikkö Mimi Kristiansson kertoo.

Huuhkajien MM-karsintoja voi seurata Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, V sport jalkapallo -kanavan, Nelosen ja Ruutu+ tilausta edellyttävän Ruutu -palvelun kautta.

Lähde: SPL:n tiedote
Kuva: HKL/Paavo Jokela