Huuhkajat on kokoontunut Espanjaan, jossa se kohtaa harjoitusotteluissa Islannin ja Slovakian. Joel Pohjanpalon mukaan leirillä on vallinnut rennon letkeä tunnelma.

Joukkue kokoontui pitkästä aikaa yhteen ja Pohjanpalo palasi tuttuun porukkaan hyvillä tunnelmilla.

– Erittäin kiva olla täällä Murciassa ja nähdä taas maajoukkuekavereita, Pohjanpalo kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Huuhkajat pääsee pitkästä aikaa pelaamaan vapautuneesti, sillä seuraavat merkitykselliset ottelut pelataan vasta kesäkuussa, kun Nations League starttaa. Se luo Pohjanpalon mukaan Suomelle hienon mahdollisuuden.

– Nyt on sillä tavalla rennompi ilmapiiri kuin tavallisesti, että ei pelata pisteistä. Totta kai kyse on maaotteluista, mutta nyt pystytään kokeilemaan erilaisia uusia asioita kentällä ja ehkä vähän rankemmin kehittämään omia heikkouksiamme. Joukkueen mukana on myös uusia pelaajia, ja he saavat mahdollisuuden näyttää omaa osaamistaan maajoukkuetasolla. Tämä ovat tärkeää valmistautumista Nations Leaguen matseihin, Pohjanpalo toteaa.