Teemu Pukin maaliton kausi ja se, että Norwich tulee vaihtamaan sarjatasoa, herättää luonnollisesti paljon spekulointia Pukin tulevaisuudesta. MTV haastatteli Pukin ja Norwichin tiimoilta Antti Niemeä ja Mika Väyrystä, kahta todellista Huuhkaja-legendaa.

Niemi muistutti, ettei Pukki ole yhtään sen huonompi pelaaja kuin syksyllä, Väyrynen sen sijaan arvioi, että Pukki pelaa nyt oikealla sarjatasolla.

– Pukki on osoittanut olevansa valioliigatasoa, joten nimi on varmasti ylhäällä ja tarjoukset harkinnassa. Norwichissa hänellä on kuitenkin varma rooli alla, ja hänet otettaisiin mielellään takaisin Mestaruussarjaan. Itse tietysti toivon, että hänet nähtäisiin Valioliigassa, jos hän Englantiin jää, Mika Väyrynen kertoi MTV:n haastattelussa.

Lauantaina Norwich kohtaa West Hamin Englannin Valioliigassa.