Huuhkajien historiallinen EM-ottelu Tanskaa vastaan alkaa kello 19.00. Päävalmentajat ovat nimenneet avauskokoonpanonsa.

Huuhkajat lähtee otteluun kolmella topparilla, jotka ovat Joona Toivio, Paulus Arajuuri ja Daniel O’Shaughnessy. Wingbackeina Suomella ovat oikealla Jukka Raitala ja vasemmalla Jere Uronen. Keskikentän kolmikon muodostavat Robin Lod, Glen Kamara ja Tim Sparv. Kärkiparina aloittaa Teemu Pukki ja Joel Pohjanpalo.

Vaihdossa ovat Jesse Joronen, Anssi Jaakkola, Leo Väisänen, Robert Taylor, Fredrik Jensen, Rasmus Schüller, Pyry Soiri, Nicholas Hämäläinen, Joni Kauko, Lassi Lappalainen, Robert Ivanov ja Marcus Forss.

Tanskan kokoonpano:
Kasper Schmeichel, Joakim Maehle, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Daniel Wass, Thomas Delaney, Pierre-Emile Höjbjerg, Christian Eriksen, Martin Braithwaite, Jonas Wind, Yussuf Poulsen.