Tanskalaiset jalkapalloseurat ja fanit saivat ilouutisen maanantaina, kun maan pääsarjoja pyörittävä Divisionsforeningen ilmoitti Superligan otteluiden jatkuvan jo toukokuun puolella.

Ensimmäisenä otteluna torstaina 28. toukokuuta pelataan jo aiemmin siirretty ottelu AGF-Randers. Sen jälkeen pelataan täysi ottelukierros viikonlopun ja alkuviikon aikana ja runkosarjan päätöskierros kokonaisuudessaan sunnuntaina 7. kesäkuuta.

Kautta on runkosarjan osalta pelaamatta siis kaksi täyttä kierrosta ja yksi ottelu. Huuhkajakapteeni Tim Sparvin FC Midtjylland vetää joukkoa 12 pisteen erolla FC Kööpenhaminaan, joten Sparville ja kumppaneille kauden jatkuminen on iso uutinen mestaruuden kannalta.

Sarjataulukon toisessa päässä Pyry Soirin ja Joni Kaukon Esbjerg pyrkii puolestaan kohentamaan vielä asemiaan viimeistä edelliseltä sijalta.