Belgian liiga oli ensimmäinen sarja, joka keskeytettiin kokonaan koronan takia keväällä. Kun uuteen kauteen päästiin alkusyksystä, tilanne oli melko lailla uusi.

Huuhkajapuolustaja Jere Urosen edustama seura KRC Genk aloitti kauden myös vaisusti, mutta on kuitenkin tällä hetkellä sarjassa hienosti toisena.

– Ei ainakaan voi kutsua tylsäksi tätä vuotta. Kausi alkoi huonosti, mutta voitimme jokin aika sitten peräti seitsemän ottelua putkeen ja olimme vieläpä kymmenen peliä ilman tappiota. Se on kova suoritus missä tahansa sarjassa. Jalkapallo on tällä hetkellä kivaa, Uronen sanoi Palloliiton verkkosivuilla.

Genkin kausi jatkuu sunnuntaina 27.12. kotiottelulla Waasland-Bevereniä vastaan. Voitto nostaisi Genkin jo kahden pisteen päähän kärkipaikkaa pitävästä Club Brüggestä ja Genkillä on lisäksi pelattuna ottelu vähemmän.