Huuhkajien maaliskuun maaotteluissa nähtiin uutena nimenä mukana Mjällbyssä Allsvenskanissa pelaava maalivahti Carljohan Eriksson.

Lukas Hradecky ja Anssi Jaakkola olivat maaliskuussa sivussa. Näin Jesse Jorosen seuraksi nousivat Niki Mäenpää ja ensi kertaa myös 25-vuotias Eriksson. Peliminuutteja ei tilille kertynyt, mutta pääsy ryhmään antoi jo itsessään potkua ja uskoa jatkoon.

– Olihan valinta maajoukkueeseen konkreettinen askel urallani oikeaan suuntaan. Kaikki vaan vahvisti entisestään niitä omia ajatuksiani, että pystyn vielä saavuttamaan isoja asioita urallani. En ole vielä maalivahdiksi kovinkaan vanha ja unelmilla on vain taivas rajana.

– Hradeckyn ja Jorosen tavoin yritän mennä sopivin askelin eteenpäin. Katsotaan mihin rahkeet riittää lopulta, HJK:n kasvatti kertoo Palloliiton verkkosivuilla.