Vaikean alkukauden jälkeen sekä Teemu Pukki että Norwich ovat löytäneet hyvän vireen. Pukku puhkuu intoa maaotteluiden alla.

Kauden alku oli vaikea niin Pukille kuin joukkueellekin. Pitkä maalittomien otteluiden putki vihdoin päätyttyä maaottelutauon alla. Maajoukkuetauolle lähdettäessä Pukki on iskenyt kolme maalia.

– Nyt on tullut tehoja, kun on muutama syöttö ja muutama maali. Alkukausi oli itsellenikin aika hankala. Pelasimme huonosti eikä meillä ollut oikein paikkoja. Sitten tuli pieni loukkaantuminen ja kaveri iski maaleja sillä aikaa, joten sain rauhassa tulla loukkaantumisen jälkeen penkin kautta. Nyt on tullut tehoja ja ihan hyvät fiilikset noista viime peleistä ja hyvin fiiliksin pääsi maajoukkueen mukaan, kun on tullut vähän tulosta, Pukki arvioi Huuhkajien Twitter-kanavalla.

Huuhkajat päättää syyskuun ikkunassa Nations Leaguen. Kesäkuussa urakoitiin kaksi ottelua, joissa Suomelle kertyi yksi voitto ja yhteensä neljä pistettä.

– Jäi oikeastaan vähän huonot fiilikset ja meidän olisi pitänyt saada enemmän pisteitä mitä saimme. Tietty tilanne ei ole ihan paras lohkon kannalta, mutta vielä kaikki on auki. Voimme vielä jopa voittaa lohkomme. Lähdemme tekemään kaikkeamme ja hakemaan kahta voittoa näistä peleistä. Katsotaan sitten mihin se riittää. Silloin kesäkuussa oli ihan ok-peliä, mutta varmasti pitää parantaa, jos haluamme täydet pisteet ottaa.

Huuhkajat päättää Nations Leaguen kohtaamalla ensin perjantaina Romanian Olympiastadionilla ja ensi viikolla Montenegron. Romania on tällä hetkellä lohkon jumbona, mutta se voitti joukkueiden edelliskohtaamisen.

– Se oli aika tiukka matsi ja meilläkin oli muutamat paikat joista sen tasoituksen olisi voinut hakea. Huonoin mielestäni aikaisemmista peleistä. Minulle jäi vähän mielikuva, että olimme ajoittain vähän jyrän alla siinä pelissä. Nyt tulee varmasti ihan eri peli, kun pelaamme kotona. Kyllä meillä on mahdollisuudet voittaa Romania, kunhan pelaamme omalla hyvällä tasollamme.

Lähde: Huuhkajien Twitter