Viikonvaihteessa saatiin Ruotsin Allsvenskanin toiseksi viimeinen kierros pelattua ja samalla mestaruustaistelu käytännössä ratkesi.

Kahdelle viimeiselle kierrokselle lähdettiin jännittävistä asetelmista, kun peräti neljällä joukkueella oli vielä mahdollisuudet nousta mestariksi. Viikonvaiheen jälkeen Malmössä voidaan kuitenkin aloittaa ensi viikonlopun mestaruusjuhlien valmisteleminen.

Malmö puristi 1-0-voiton Kalmarista. Samaan aikaan sen lähin uhkaaja Djurgården hävisi yllättäen kotonaan Varbergille 2-3. Samalla Rasmus Schüllerin edustaman Djurgårdenin mestaruushaaveet kariutuivat, kun ero kasvoi neljään pisteeseen.

Malmön ainoa uhkaaja on AIK, joka on kahden pisteen päässä ennen päätöskierrosta. AIK voitti vieraskentällä ilman Leo Väisästä pelanneen Elfsborgin 4-2. Djurgården ja Elfsborg taistelevat viimeisellä kierroksella vielä paikasta eurokentille.